Повелете нови вработени

На 2 јануари 2019 година, Одделот за човечки ресурси на Guanyu Plastics Co., Ltd. одржа церемонија за пречек на новите вработени во групата Guanyu во 2019 година. Тие доаѓаат од различни региони, но се подготвени да придонесат за пластиките на Guanyu.

Секој вработен се претставува на краток јазик. Бидејќи тоа беше првиот контакт, сите изгледаат нервозни и непознати, генералниот директор Сан ги направи сите опуштена игра воведувајќи мала игра наречена „Sequence Loop“.

Генералниот директор Сан даде краток вовед во развојот на неколку главни делови на Групацијата, како и информации за организациската структура и корпоративната култура на Групацијата. Преку презентирање на графички точки за графика, секој има подлабоко разбирање за развојната скала на Guanyu.

Конечно, генералниот директор Сан ги претставува очекувањата на компанијата за нови вработени: оценувањето на компанијата за вработениот не е само за да се разгледаат напорите на процесот, туку исто така зависи од тоа дали има достигнувања, дали се постигнуваат целите и секој вработен во процесот на остварување на Научете да преземате иницијатива за пријавување и комуникација и бидете проактивни во откривањето, анализата, сумирањето и решавањето на проблемите и бидете професионален вработен со учење и иновации.

Guanyu Plastics Co., Ltd. придава големо значење на внесувањето на таленти. Обуката на работното место е важен водич за вработените да се запознаат и да се прилагодат на организациското опкружување, точно да ги позиционираат своите улоги и да им дадат целосна игра на нивните таленти, така што вработените можат подобро да им служат на производите и клиентите.


Време на објавување: мај-17-2021 година